Täljtoken lever!

Jag använde kommunens app och felanmälde trappan upp till flickskolan. Tyckte dom kunde skotta den eftersom många använder den. Arbetsplatser, föreningslokaler och allmän parkering ligger där uppe. Märker att jag borde vart lite tydligare i min vilja. Istället för bättre framkomlighet blev det en kätting i perfekt snubbelhöjd som avspärrning.
Jag är ledsen, kollegor och vänner samt Södertäljebor, som varje dag använder trappan. Kedjan är mitt fel, men verkligen inte min ide.

Text och bild: Hans Qviström

Ursprungligen ett inlägg på Facebook. Många har kommenterat, bland annat Kultur- och fritidsnämndens ordförande Anna Bohman: ”Men ge inte upp. Kommer inte jag göra. Vi kulturälskare får bara kämpa lite hårdare  Ska säga till tekniska.”

Vi väntar med spänning!

Fotograf och grafisk formgivare i sitt företag TelgeFoto. Arbetat med visuell kommunikation sedan 1982; allt från tidningsreportage, teateraffischer, layout av serbiska kulturtidskrifter och kommunal information, till bröllopsbilder och bebisar på fårfällar. Född i Södertälje. Grododlare och mopedist. Ser gärna några filmer om dagen.

Lämna en kommentar