Punkt för Kulturdelen.nu

Punkt för Kulturdelen.nu

Kulturdelen.nu har funnits sedan september 2010. Vi har fyllt den med reportage och notiser, intervjuer och debattartiklar, med inte mindre än 489 inlägg. Och då har vi inte räknat läsarnas kommentarer. Men nu sätter vi punkt.

Vårt engagemang har varit roligt, spännande och lärorikt. Därtill ideellt och helhjärtat. Vi tycker fortfarande att tidningen fyller en funktion i Södertälje, det finns hur mycket som helst inom kultursektorn att berätta och inte minst bevaka. Men för oss som har gjort tidningen, har livet hittat nya banor.

Södertälje den 18 oktober 2017

Göran G Johansson, fotograf och ansvarig utgivare

Müfit Kiper, webbdesigner

Olof Näslund, fotograf

Ingrid Sjökvist, chefredaktör

Vi tackar alla de många ideella krafter som har medverkat i tidningen med både material, idéer och glada tillrop.

Kulturdelen.nu släcks inte ner utan finns att tillgå här på nätet tills vidare, som tidigare.

Journalist och författare. Skriver reportage och artiklar på eget och andras initiativ, ofta om människor i arbete eller deras boende, gärna med miljö- och samhällsperspektiv. Språkgranskar andras texter. Är redaktör för antologier. Leder skrivarkurser. Håller i berättarkaféer och är litterär lektör. Skriver då och då en novell. Kan tala baklänges och dessutom klanderfri skånska.

3 Kommentarer till “Punkt för Kulturdelen.nu”

 1. Kent Hefvelin skriver:

  Hej på er, alla ni som ansvarat för att ”KULTURDELEN” blivit till!

  Tack för ert trevliga, kunniga och proffsiga arbete ni gjort för oss kulturintresserade, och andra som hängt med av bara farten. Otroligt synd att en så viktig del av samhällspusslet skall försvinna. Nu finns det ingen tung motvikt kvar på vågen. Men jag lärt mig, i mitt tidigare mångsidiga yrkesliv, att när en blomma vissnar blir den näring till något nytt. Men jag kommer att sakna den underbara doften av ”Kulturdelen”. Och det kan ta lång tid tills nästa blomma står i blom.

  / Åter ett tanke till er alla, och vänlig hälsning
  / Kent – Telge Fotoklubb

 2. Peter Sirkén skriver:

  Tack för allt, ett fantastiskt bra arbete och en alternativ röst! Mvh,Peter Sirkén

 3. Ami Lönnroth skriver:

  Tack för alla intressanta artiklar och ert engagemang som berikat kulturlivet i Södertälje!
  Ami Lönnroth, Wendelas Vänner